Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Ford Mondeo

Geschreven door Olivier Duquesne op 07-09-2012

De nieuwe Ford Mondeo, die gisteren werd onthuld, kan worden uitgerust met een 1.0-driecilinder, maar er komt ook een hybride versie en een vierwielaangedreven diesel. Achterin zijn gordelairbags verkrijgbaar.

De nieuwe Ford Mondeo neemt de jongste stijlcanons over van het merk, met een groot, zeshoekig radiatorrooster. Voor de koplampen zijn adaptieve led-exemplaren verkrijgbaar. De Mondeo wordt in België (Genk) gebouwd op een wereldplatform en is beschikbaar in drie koetswerkvarianten: vierdeurs, vijfdeurs en break. De vierdeurs zal verkrijgbaar zijn met een hybride aandrijving met een 2.0-benzinemotor. Ford zal ook de 1.0-turbodriecilinder EcoBoost met 125 pk aanbieden. Verder kan op één van de dieselversies vierwielaandrijving worden besteld.

Voor het interieur zijn zachte materialen gebruikt voor een betere kwaliteitsindruk. De middenconsole is naar de bestuurder gericht. Er kan een groot scherm van acht duim worden gemonteerd van waar alle boordfuncties - ook de klimaatregeling - kunnen worden bediend. Maar ook de stemcontrole kan voor al die zaken worden gebruikt. Een draadloze internetverbinding met wifi-netwerk aan boord is ook verkrijgbaar. Achterin kunnen als optie gordelairbags worden besteld, die de druk op de borstkas bij een aanrijding verminderen. De nieuwe Mondeo wordt voorgesteld tijdens het salon van Parijs in september en komt volgend jaar op de markt.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten